https://www.heyligersarchitects.nl/wp-content/uploads/2021/10/Bruna_06_interieur_heyligers_architect_kantoor_office_design_WoutervanderSar_19112100-35.jpg

Bruna Amsterdam

Locatie: Amsterdam
Opdrachtgever: Bruna
Oppervlakte: 1.200 m2
Werkzaamheden: interieurontwerp, Concept Ontwerp tot Definitief Ontwerp/Technisch Ontwerp, Projectmanagement tot DO/TO, aanbesteding documenten, checken van werktekeningen.
Opgeleverd: maart 2019
Fotografie: Wouter van der Sar

https://www.heyligersarchitects.nl/wp-content/uploads/2021/10/Bruna_10_interieur_heyligers_architect_kantoor_office_design_WoutervanderSar_19112100-39.jpg
https://www.heyligersarchitects.nl/wp-content/uploads/2021/10/Bruna_01_interieur_heyligers_architect_kantoor_office_design_WoutervanderSar_19112100-30.jpg
https://www.heyligersarchitects.nl/wp-content/uploads/2021/10/Bruna_09_interieur_heyligers_architect_kantoor_office_design_WoutervanderSar_19112100-38.jpg
https://www.heyligersarchitects.nl/wp-content/uploads/2021/10/Bruna_04_interieur_heyligers_architect_kantoor_office_design_WoutervanderSar_19112100-33.jpg

Met het oog op de toekomst heeft Bruna besloten het hoofdkantoor te verhuizen van Houten naar Amsterdam. Heyligers architects heeft eerst voor Bruna een geschikte locatie gevonden in Amsterdam Zuid-Oost. Het betreft 1 verdieping met een oppervlakte van 1.200m2. De verdieping heeft twee gesloten kernen en is verder rondom voorzien van ramen.

Heyligers architects heeft diverse werkvormen, overlegruimtes, pantry, postkamer en archiefruimte kunnen realiseren. In overleg met de opdrachtgever is gekozen voor deels een open werkvloer en deels aparte werkkamers.

Diversiteit in de werkplekken in de open kantoorvloer is aangebracht door o.a. het toepassen van belcellen, concentratieplekken, Arbo werkplekken zit/sta en workbenches en zg. aanland plekken. Ook voor de overleg- en vergaderruimtes heeft Heyligers architects getracht binnen de beperkte ruimte zoveel mogelijk diversiteit te bieden. Zo zijn er vergaderkamers in formele setting, een ‘huiskamer’ voor informeel overleg en diverse losse meeting tafels op de werkvloeren uitgevoerd in zowel zit- als sta hoogte.

Voor het ontwerp is gekozen om een krachtig beeld neer te zetten rond de verkeersruimte en hierin gebruik te maken van de kernen, waardoor de werkgebieden rust behouden.

https://www.heyligersarchitects.nl/wp-content/uploads/2021/10/Bruna_07_interieur_heyligers_architect_kantoor_office_design_WoutervanderSar_19112100-36-1.jpg
https://www.heyligersarchitects.nl/wp-content/uploads/2021/10/Bruna_03_interieur_heyligers_architect_kantoor_office_design_WoutervanderSar_19112100-32.jpg
https://www.heyligersarchitects.nl/wp-content/uploads/2021/10/Bruna_08_interieur_heyligers_architect_kantoor_office_design_WoutervanderSar_19112100-37.jpg