Nieuws

26.10.2021

HEYLIGERS architects op Provada

Op 25, 26 en 27 oktober staan wij op de Provada. In de RAI, op het Architectenplein kunnen wij je alles over ons werk vertellen. We hopen je daar te zien.

29.03.2021

Artikel Gevelbouw pand Molukkenstraat

Aluminium raamsysteem met staallook toegepast bij renovatie van modernistisch kantoorpand

“Dat je met de keuze van een gevel of kozijnprofiel een ongelooflijke impact kan maken op uitstraling van een gebouw en hier niet lichtzinnig over moet denken, weet Joost Glissenaar, projectarchitect bij Heyligers design+projects, als geen ander”. Dank aan Kawneer Company Inc. voor de aandacht in Gevelbouw.

Lees hier het artikel.

25.02.2021

Artikel project Molukkenstraat in de Architect

Vaktijdschrift de Architect heeft (ook) aandacht besteed aan de transformatie die Heyligers design+projects heeft verricht aan het pand in Amsterdam Oost van de voormalige verbandfabriek Koninklijke Utermöhlen. Opdrachtgever voor Heyligers d+p is Kroonenberg Groep. Lees het gehele artikel via deze link

18.02.2021

Respectvolle renovatie door Heyligers van modernistisch kantoorpand

Architectenweb.nl heeft aandacht besteed aan de transformatie die Heyligers design+projects heeft verricht aan het pand in Amsterdam Oost van de voormalige verbandfabriek Koninklijke Utermöhlen. Opdrachtgever voor Heyligers d+p is Kroonenberg Groep.
Lees het artikel via deze link

04.01.2021

Merry & Happy 2021

Wij wensen u een Merry & Happy 2021!